ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Previous Next

Περίσσεψε το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η συγκίνηση στην συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Steve Tesser που πραγματοποιηθηκε στα Goodys Burger House στο Ναύπλιο.

Η συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο "Χάρισε ζωή" - ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών), εκτός από την πολύ μουσική είχε πολλά δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιείται στην  Αργολίδα  "Δεσμοί Αίματος" με πλούσια δράση και ο Ηλίας Πουρσανίδης βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του καταστήματος  Goodys Burger House στο Ναύπλιο, που διοργανώνει για 6 συνεχή χρονιά την συναυλία προσφέροντας κάθε φορά τα έσοδα για "ιερό σκοπό", θέλησαν να τιμήσουν τέσσερις δότες μυελού των οστών, την Ελένη Κοροβίλη, την Κυριακή Μάλιου, τον Φώτη Δεσποτάκη και την Ελένη Λιάκου στην οποία επιφύλασσαν και μια έκπληξη.

Στο τέλος της μικρής ομιλίας της, όπου συγκινημένη παρότρυνε τον κόσμο να χαρίσει ζωή και περιγράφοντας το πρόβλημα υγείας που βιώνει στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον, οι διοργανωτές χωρίς να το ξέρει ανέβασαν στην σκηνή τον λήπτη, που χάρις σε αυτήν μπορεί σήμερα να χαίρεται την ζωή του με την πολυπληθή οικογένειά του καθώς είναι πατέρας πέντε παιδιών.

Ήταν πραγματικά μια στιγμή που έκανε πολλούς να συγκινηθούν και να κλάψουν αντιλαμβανόμενοι το πόσο σημαντικό είναι να χαρίζεις ζωή σε έναν άνθρωπο και μάλιστα με μια διαδικασία τόσο απλή.

Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν, ξεπερνώντας την συγκίνηση που βίωσαν,  ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Steve Tesser που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τα τραγούδια τους καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο.

Τη συναυλία μεταξυ άλλων παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η Αντιπεριφερειάρχης Π[ελοποννήσου Ελλένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, η επιτετραμένη στον τομέα του τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, κ.α.

Πηγή: Αργολικές Ειδήσεις

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας- Δημήτρης Σταρόβας - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Steve Tesser 

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ τα Goodys Burger House Ναυπλίου φιλοξενούν για 6η συνεχόμενη χρονιά μια ακόμα μεγάλη συναυλία. 

Μαζί με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Steve Tesser στηρίζουν και διαθέτουν όλα τα έσοδα στο "Χάρισε ζωή" - ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί εντός του καταστήματος Goodys Burger House Ναυπλίου. 

Αυτο το μεγάλο γεγονός έχει ανάγκη και την δική σας στήριξη.

goodys synavlia 2017 afisa

Επερχόμενες Δράσεις

Ημερολόγιο Αιμοδοσιών

Οκτώβριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31